قالیباف (شهردارتهران) گفت: «کشوری که میخواهد استقلال پیدا کند، باید تولید، ثروت و منزلت را سرلوحه کار خود قرار دهد.
وی همچنین اعلام کرد: دولت باید بداند که در کدام حوزهها نباید فضولی کند و در کدام حوزهها نیز باید ثابت قدم باشد. دولت باید کوچک و چابک باشد و نباید دایناسوری عمل کند زیرا به طور حتم منقرض میشود.
او گفت: مشکل دریاچه ارومیه حاصل سوء تدبیرها در حوزه مدیریت آب است.
رییس ستاد انتخاباتی قالیباف اعلام کرد حدود ۱۵۰ نماینده مجلس در نامه ای از محمدباقر قالیباف، نامزد انتخابات ریاست جمهوری حمایت کردند.
در حالیکه در روزهای گذشته اغلب نهادی های حکومتی از نامزدی سعید جلیلی حمایت می کردند. با این حال، قاسم سلیمانی رییس سپاه قدس از محمدباقر قالیباف حمایت کرده است.
با اینکه سپاه پاسداران از فعالیت سیاسی منع شده اما اغلب فرماندهان و مقام های آن از جلیلی یا قالیباف حمایت می کنند و برخی از آنها هم از محسن رضایی، رییس سابق سپاه حمایت می کنند.
قالیباف و ولایتی هم حاضر نشدند به نفع یکدیگر کنار بروند.
در میان اصلاح طلبان هم برای حمایت از محمدرضا عارف و حسن روحانی تردید های اساسی وجود دارد. پیش از این محمد خاتمی یا اکبر هاشمی رفسنجانی گزینه های این طیف برای انتخابات بودند اما خاتمی نامزد نشد و هاشمی هم از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شد.
محمد علی نجفی از چهره های اصلاح طلب اعلام کرده است او سخنگوی ائتلاف بین محمدرضا عارف و حسن روحانی است.
برخی اصلاح طلبان مثل مسعود پزشکیان وزیر بهداشت دولت خاتمی و نماینده فعلی مجلس هم می گوید: اصلاح طلبان عارف، غرضی و روحانی را نامزد خود نمی دانند.
همچنین شورایی موسوم به شورای مشاوران سید محمدخاتمی در اطلاعیه ای از روحانی و عارف خواسته با «پای نهادن در مسیر همکاری و ائتلاف برای ایجاد جبهه ای متحد و هماهنگ از دلسوزان ایران کمک کنند.»
علی مطهری نماینده مجلس نیز در یادداشتی که برای روزنامه شرق نوشت، از نحوه برگزاری مناظره انتخابات ریاست جمهوری که روز جمعه ۱۰ خرداد برگزار شد انتقاد کرد.
او نوشت: «هدف از مناظره در تبلیغات انتخابات این است که مردم، اصلح را از صالح تشخیص دهند، وقتی این هدف برآورده نشود، نقض غرض شده و برگزار نشدن آن اولی است.»
مطهری پیشنهاد کرد امید است صداوسیما اشکالات وارد به مناظره گذشته را رفع کند و یا از خیر آن بگذرد. البته مارگزیده از ریسمان سفید و سیاه میترسد. صداوسیما هم پس از مناظرات سال ۸۸ از برگزاری مناظره به صورت طبیعی هراس دارد، ولی این هراس موجه نیست، چون کاندیدایی با ویژگی خاص احمدینژاد در میان کاندیداها وجود ندارد. پیشنهاد میکنم برای جذابشدن مناظرهها بین افرادی که به طور نسبی بیشترین فاصله را با هم دارند، مناظره برگزار شود، مثلا بین روحانی و جلیلی، بین حداد و عارف، بین رضایی و قالیباف، بین ولایتی و غرضی.
ولایتی هم می گوید «اقتصاد ایران تب شدید ۴۰ درجه ای دارد.»
وی در گفتگویی با رادیو دولتی ایران به تورم بالا در کشور اشاره کرد و گفت اقتصاد مریض ایران تب شدید چهل درجه ای دارد و باید ابتدا این تب را پائین آورد و بعد به معالجه ریشه ای پرداخت.
علی اکبر ولایتی که از محافظه کاران حامی دولت محسوب می شود به نقش دولت احمدی نژاد در ایجاد این تورم و گرانی اشاره ای نکرد.
عارف نیز ضمن حضور در بازار تهران گفت: چون قانون خوب اجرا نمی شود، فروشنده و خریدار دائما ضرر می دهند.
عارف در میان شعارهای طرفداران خود مانند «اصلاحات اصلاحات حمایتت می کنیم»، «سلام بر عارف، درود بر خاتمی» و «اصلاح طلب می میرد ذلت نمی پذیرد» در بازار حضور پیدا کرد.
جلیلی هم در کرمان گفت: «دولت نباید مانع مردم در زمینه اقتصادی باشد سود دلالان چند برابر سود کشاورزان است.»
جلیلی تاکید کرد سودی که دلالان کسب می کنند چند برابر سود کشاورزان است. این نشان می دهد که نظام اقتصادی ما نظام سالمی نیست و این وظیفه دولت است که این مشکلات را رفع کند.
حال با توجه به عرایض فوق آیا این افراد با دیدگاهها و نظراتی که بیان نمودند می توانند در اداره امور مثمر ثمر واقع شوند؟
چرا که احمدی نژاد و رؤسای جمهور سابق نیز از این قبیل بیانات و وعده ها زیاد به مردم داده بودند که ما با اقتصاد و سیستم بیمار ایران چنین و چنان میکنیم ولی هیچ یک به گفته های خود جامه عمل نپوشاندند.
زهی خیال باطل
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر